نخستین جلسه قرارگاه تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین در فرمانداری شهرستان آمل تشکیل شد.

15 فروردین 1401

نخستین جلسه قرارگاه تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین شهرستان آمل با حضور سید عباس حسینی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان آمل، دکتر اکبر حاجی‌زاده مقدم سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، دکتر بهرام جعفری معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر حسین عزیزی رییس دفتر ریاست، دکتر مجتبی رنجبر مدیر پژوهش، دکتر حسین اسفندیان رئیس ارتباط با صنعت، سرکار خانم دکتر عاطفه عراقی رییس دانشکده دامپزشکی، دکتر جمال قاسمی معاون پژوهشی دانشگاه مازندران، و روسای دستگاه های اجرایی شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این نشست رییس دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه در ابتدا به معرفی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل و سپس دستاوردها و برنامه های آتی دانشگاه را برای افراد حاضر ارائه نمودند.

در ادامه سید عباس حسینی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان آمل در این جلسه با اشاره به اینکه نقش دانشگاه ها در حوزه تولید دانش و کاربردی کردن آن باید تعیین شود، تصریح کرد: این نقش باید به درستی تعریف شده و اجرایی شود.